Film: HyperNormalisation

Forbered dig på at blive godt og grundigt rystet, når vi viser Adam Curtis’ omtalte dokumentarfilm HyperNormalisation 22. November!

 

https://www.youtube.com/watch?v=eH4_-pzeT3o
Forestil dig et system der ikke fungerer. Et falleret projekt, der ikke desto mindre opretholdes af politikere, der ikke ved hvad de skal gøre for at fikse det. En verden som bliver tolereret af en befolkning, der er ligeså bevidst om nedturen, men heller ikke kan se anden udvej. Forestil dig en verden med Brexit, og hvor en mand som Donald Trump kan vinde det amerikanske præsidentvalg. Vi står midt i det.

Adam Curtis film HyperNormalisation udforsker en del af den historie og de events, der har ledt til en verden, hvor vi ikke ved hvad der er rigtigt og forkert. Men også en verden, hvor vi via internettet kan facilitere en folkebevægelse, og hvor der, måske, er uanede muligheder, hvis vi tør kigge forbi horisonten.

Kom og se filmen med os d. 22. november kl. 17!

Vi viser filmen på Københavns Universitet på Amager – Lokale 23.0.49

kort_ink_li
Det er GRATIS at deltage, men hvis du ønsker at bidrage til DO:TOPIA vil der også være mulighed på dagen.

Entre er først til mølle, og dørene åbner kl. 17:00.

NB: Filmen varer tre timer, så sæt god tid af. Det er dét værd! Filmen indeholder meget stærke billeder, og er derfor ikke egnet til børn.

2 Comments

  1. Hi, I would like to organise a screening of HyperNormalisation in Belgium and was wondering how you got the rights to screen this? Thanks, Merel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *