Kom til cyberfeministisk julestue!

 

Julen nærmer sig med hastige skridt! Er du også træt af forbrugsræset, så kom til DIY julestue med DO:TOPIA og lav tech-inspireret julepynt og en hjemmelavet gave til den paranoide sikkerhedsnørd i dit liv.

Vi skal også drikke glögg, spise pebernødder og snakke om cyberfeminisme, internetaktivisme og overvågning.

Ho, ho, hooo vi glæder os til at se dig!

✖︎ HVORNÅR? Søndag 11. December kl 14-17
✖︎ HVOR? Folkets Hus café, Stengade 50, 2200 Kbh N
✖︎ KOSTER DET NOGET? Nej, det er gratis. Børn er velkomne.

Hvad skal vi lave?
✖︎ F A R A D A Y T E L E F O N H O L D E R E ✖︎
Lær at skjule dine spor, så julemanden ikke ved, hvor uartig du har været ved at lave en såkaldt faraday pouch, der lukker helt ned for din telefon. Den skærmer også dine dankort og rejsekort fra uønskede aktiveringer.
Se mere her: www.killyourphone.com og husk en 20’er til materialer, hvis du vil lave en

✖︎ N Ø R D E T J U L E P Y N T ✖︎
Vi laver tech-inspireret julepynt af switchboards, pixelart perleplader og fletter julehjerter i cyberpunkfarver, så du kan hacke juletræet i år.

✖︎ P E B E R N Ø D D E R, G L Ö G G & C Y B E R F E M I N I S M E ✖︎
F.eks. vil vi gerne snakke om de artikler vi løbende kommer til at dele inden selve dagen, og have idéer til hvilke hvilke DO:TOPIA workshops vi gerne vil organisere i 2017. Har du noget du kunne tænke dig at lege med? Kom og snak med os om det, og lad os se om vi kan søsætte det!

Hvad er DO:TOPIA?
DO:TOPIA er et ordspil på utopia, dystopia og do-it-yourself. Det er en aktivistisk, kollaborativ række af events, som skal skal fremme digitalt medborgerskab og være med til at gøre det mere tilgængeligt at engagere sig i vores digitale virkelighed.
DO:TOPIA er startet af netværket Renegade Runners og organiseres af en blandet skare af cyberfeminister, internetnørder, sølvpapirshatte, digitale aktivister og nysgerrige mennesker.

DO:TOPIA er åbent – og alle kan være med. Skriv til os hvis du har idéer eller vil være med til at organisere. http://dotopiacph.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *