Kom til DO:TOPIA kodeskole 14. juni

Er du nysgerrig på hvad der foregår mellem linjerne på din skærm, men tænker at programmering og kodning er for svært at lære? Eller ved du ikke hvor du skal starte?
Frygt ej, det kan både være sjovt og let at komme i gang med at programmere.

Kom til DO:TOPIA’s kodeskole torsdag 14. Juni fra kl 17.00, hvor du kan få introduktion til programmering eller møde ligesindede at bygge projekter med.

Desuden har vi samarbejdet med fantastiske Kapelvejens folkekøkken om at servere mad omkring kl 18.00. Bestil din mad på forhånd via dette link. Der er både vegetar og kød, og det koster en 50’er for voksne, 25 for børn.

Begynderworkshop
Begynderworkshoppen starter kl 17.00. Her vil du blive introduceret til basale byggeblokke i et programmeringssprog af vores seje dotopist og programmør Laura Mølgaard Tams. Workshoppen varer ca. To timer. Det er først til mølle, så kom i god til for at sikre dig en plads.

Workspace
Har du snuset til programmering før, men savner et sted at arbejde med ligesindede eller få hjælp til de lidt mere komplicerede ting? Kom og sæt dig i vores workspace. Her vil være en del mennesker, der kan programmere, som kan hjælpe – og du kan også præsentere dine projekter for andre, blive inspireret til nye eller finde ligesindede og samarbejdspartnere.

Hvor, hvornår, hvordan?
14. Juni kl 17-21
Sted Støberiets café, Blågårds Plads

  • Det er gratis at deltage, men vi opfordrer til at man støtte DO:TOPIA på Patreon, så vi har råd til at lave flere fede aktiviteter for jer.
  • Tilmelding er ikke nødvendig, men begynderworkshoppen har et begrænset antal pladser, så det er først til mølle. Kom derfor gerne i god tid.
  • Husk din computer og dit nysgerrige sind.
  • Hvis du vil have mad, så bestil her

 

Børn?
Børn er velkomne, skriv gerne hvis du kommer med barn, så vi kan sørge for snacks og underholdning.

Check eventet ud og del med dine venner på Facebook eller DukOp!

Code of Conduct

 • DO:TOPIAs workshops er trygge miljøer og der skal være plads til alle: Nej tak til able-ism, sexisme, racisme, transfobi, homofobi og andet skrald af den skuffe.
 • Vi respekterer alle deltagere – pas godt på hinanden, især dem der er nybegyndere, det er en skrøbelig position.
 • Ingen tech-elitisme. Styresystems eller kodesprogs-shaming skal blive hjemme.
 • Spørg før du tager billeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *