Vil du være med i do:topia? Kom til Aktivistmøde

 DO:TOPIA er et aktivistisk kollektiv af cyberfeminister, internetnørder, sølvpapirshatte, digitale aktivister og nysgerrige mennesker. Vi organiserer events om programmering, do-it-yourself technørderi, cybersikkerhed og internetkultur, og vi fokuserer især på at få kvinder og minoriteter til at være med.

Vi er også et åbent kollektiv, og 7. august holder vi åbent hus for interesserede, der kunne tænke sig at være aktive i DO:TOPIA.

Kom fra kl 17.30-19.00 i Kontorfællesskabet S-Rummet på Worsaaesvej 15 B og få indblik i, hvad DO:TOPIA laver og om vi er noget for dig.

– Hvad laver I?
Vi organiserer mange events og workshops. For eksempel er vi ved at organisere Camp Hex https://dotopia.dk/2018/06/01/camp-hex-2018-kom-pa-tech-lejrtur-med-dotopia/ sammen med KAPOW collective fra 14-16. september, og vil gerne have flere kreative kræfter med inde over at lave form og indhold. Men vi vil også gerne til at producere mere indhold om tech og digital kultur, f.eks. podcasts og blogindlæg.

– Hvad kræver det?
Tid og nysgerrighed. Du behøver ikke være specielt teknisk anlagt, men hvis du synes tech, digital kultur og cyberfeminisme er spændende, så er vi måske noget for dig. Vi vil meget gerne have flere folk der ved noget om kommunikation, mobilisering, event-design, grafik, video, lydproduktion eller har kreative evner med.

– Hvor tit mødes i?
VI holder fast møde hver 2. tirsdag fra 17.30-19.30, og ellers laver vi aktiviteter som Kodeskole og workshops, der organiseres ad hoc. Der er ingen der vrisser af dig, hvis du misser et møde, det er der altid fuld forståelse for. Vi plejer at spise sammen til møderne, og børn er altid velkomne.

– Hvordan kommunikerer i?
Vi bruger Slack, da flere af vores aktivister ikke er på Facebook. Det er super nemt at bruge, vi giver en intro.

Tilmeld dig eventet på Facebook her, eller send os en mail på info@dotopiacph.dk hvis du vil med, så sørger vi for, at der er mad nok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *